Kurs

 • Finn kurs der du bor

  Jente med pc

   Nordic Academy tilbyr kurs og individuelle veiledningsprosesser tilpasset mennesker i omstilling. Vi har i dag 18 lokalkontorer Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold og Telemark og samarbeider tett med de lokale NAV-kontorene.

  Les mer om våre kurs her >

 • Rett på nett

  Gald

  Vi tilbyr det siste på markedet innen jobbsøkerløsninger. karrierePRO er vårt eget nettbaserte jobbsøkerverktøy som supplerer prosessen mellom deg og veileder og guider deg gjennom alle trinn i jobbsøkerprosessen.

  Les mer om karrierePRO her >

 • Næringsfaglig vurdering

  Arbeidsplass

  Dersom du går på dagpenger eller arbeidsavklaringspenger og ønsker å etablere egen virksomhet, må du søke om å beholde ytelsen under etablering. Som vedlegg til søknaden skal det legges ved en næringsfaglig vurdering. Nordic Academy leverer denne tjenesten for NAV Oslo. Les mer her.

 • Tips

  Sommer-Norge og ferieavvikling byr på mange muligheter for deg som søker jobb. Dette kan være din mulighet inn i en bedrift du er nysgjerrig på.

  Husk at arbeidsgiver ikke vet om deg enda. Ta turen innom med CV.  Da får du samtidig muligheten til å presenterer deg. Benytt muligheten til fulle ved å ta frem smilet, vær positiv, søk blikk-kontakt og utveksle gjerne et fast håndtrykk. En fin åpningsreplikk kan være: » Ingrid heter jeg, og ønsker å jobbe for dere!»

  Vi har laget en liten forkortelse, SHB, som alltid er viktig når du presenter deg. SHB = Smil – Håndtrykk – Blikk-kontakt!

  Og du, ikke glem å følge opp henvendelsen din i etterkant.

  Lykke til!

   

 • Jente med spørsmålstegn

 • Les mer om våre erfarne veiledere

  Vi er opptatt av helhet. Sammen med deg finner vi frem til dine egenskaper, interesser og din kompetanse. Vi møter alle våre deltakere med respekt, likeverd, ærlighet og ønske om å bidra til empowerment av hver enkelt deltaker. Det betyr at vi alltid tar utgangspunkt i deg som person med din unike historie, før vi jobber videre med hvilke muligheter du har på arbeidsmarkedet.

  Les mer om våre veiledere >

 • Slik jobber vi sammen

  Som deltaker får du din dedikerte veileder å forholde deg til gjennom hele kursperioden. Individet er alltid vårt hovedfokus, også når vi gjennomfører temaforelesning og opplæring i gruppe. Det er viktig for oss at alle kursdeltakere føler seg trygge, både i gruppen og med sin personlige veileder.

  Les mer om hvordan vi jobber sammen >